Over mij

Welkom op mijn website !

Mijn naam is Geert De Vooght. Van opleiding ben ik verpleegkundige en master in het beleid van de gezondheidszorg (KU Leuven). Na een loopbaan van twintig jaar als directeur van een woonzorgcentrum, voelde ik me niet langer gelukkig in een job die steeds meer met cijfers en steeds minder met het zorgen voor mensen te maken had. 

Na een periode van zelfreflectie (en met behulp van een KernTalentenanalyse !) maakte ik een positieve keuze om terug dichter bij de concrete zorg te staan. De inzichten en ervaringen die ik opgedaan heb in mijn jarenlange management- en HR-ervaring en in mijn traject om te komen tot een loopbaansverandering wil ik, als zorgverlener in hart en nieren, graag ten dienste stellen van anderen. Als Senior KernTalentenanalist help ik mensen om aan de hand van de KernTalentenmethode gefundeerde keuzes te maken op vlak van studie, werk of privéleven, of om te komen tot persoonlijke groei.

Als gecertificeerd veerkrachtcoach (Better Minds at Work) help ik ook mensen die het moeilijk hebben met stress en/of burn-out.